Vill du bli en expert

i Dermatoskopi?

DERMATOSKOPI

Vi erbjuder ett utbildningsprogram för ST-Läkare, Specialister i Allmänmedicin och Hudspecialister. Utbildningen syftar till att förbättra kunskaperna om malignt melanom och andra  hudsjukdomar, samt hur man upptäcker malignt melanom i ett tidigt stadium med hjälp av manuell- och digital dermatoskopi.

En utbildning i flera delar:

  1. En utbildningsdag i Dermatoskopi enligt Chaos & Clues!
  2. Möjlighet att auskultera och träna dermatoskopi på patienter tillsammans med kursansvarige.
  3. Möjlighet till kontinuerligt lärande i er dagliga verksamhet.
Anmälan och mer information

Chaos & Clues – Pattern Analysis

Mycket har hänt sedan dermatoskopin på allvar introducerades inom dermatologin för drygt 30 år sedan.

Vid den internationella konferensen om dermatoskopi i Wien (april 2015) stod det klart att trenden nu går från att “känna igen mönster” till att istället ”analysera mönster”. Mönsteranalys eller Pattern Analysis som den heter på engelska är framtagen av bla. Dr Harald Kittler.

Missa inte den senaste utgåvan av den mycket uppskattade boken Dermatoscopy. En mycket pedagogisk och lättillgänglig bok för den som önskar lära sig dermatoskopi enligt algoritmen Chaos & Clues. Både erfarna och nyintroducerade till dermatoskopi kommer att finna Dermatoscopy ovärderlig vid handläggning av patienter. Om du skall välja en enda bok i dermatoskopi är detta det självklara valet.

Beställ boken här

Passar inte datum eller plats?

Är ni en större vårdcentral, hudspecialistenhet eller privat vårdbolag så kan skräddarsydda Dermatoskopiutbildningar genomföras för just er.

Om datumet för nästa kurs inte är lämpligt för dig/er, skicka oss gärna ett email för att preliminärboka er på kommande utbildningstillfälle. Kursen genomförs regelbundet.